

Odkryj smak, pysznego, domowego, wędzonego kurczaka. Przygotuj go w prosty sposób we własnej przydomowej wędzarni – wykorzystując potrójne haki ze stali nierdzewnej. Ich konstrukcja wzbogacona o trzy odpowiednio wyprofilowane kolce pozwoli Ci na wygodne i bezpieczne rozmieszczenie całych kurczaków wewnątrz wędzarni. Haki z powodzeniem możesz wykorzystać również do wędzenia dużych płatów ryb czy innych mięs, a także boczku i słoniny. Wysokiej jakości stal nierdzewna typu 304, z której wykonane są haki, sprawia, że zachowują one przez długi czas swoją wysoką przydatność. Specjalistyczna konstrukcja z trzema rozmieszczonymi kolcami sprawia, że mięso znacznie lepiej trzyma się na hakach w porównaniu do tradycyjnych modeli. Użycie haku jest bardzo proste. Wystarczy, wbić je w płaty mięsa lub całego kurczaka — potrójne zęby zabezpieczą danie przed zsunięciem się z haka.