Osłonka białkowa 3m średnica 65mm
8,00 zł
Brutto
Wysyłka w ciągu 24h
Osłonka pozwala na samodzielne przyrządzanie wędzonych lub parzonych wędlin takich jak kiełbasa żywiecka, krakowska, szynkowa oraz kiełbas długo dojrzewających.
-
Masz pytania? Zadzwoń: +48 797 002 233
-
Raty 0%
Sposób użycia:
Przed napełnieniem moczyć osłonką przez 15 minut w temperaturze 15-25*C w 10-15% roztworze soli (1/2 szklanki na 1L wody).
Ściśle wypełnioną osłonkę należy zawiązać i poddać obróbce odpowiedniej dla rodzaju kiełbasy. Parzenie max temperatura 75*C, wędzenie 90*C, wędzenie zimnym dymem max 40*C.
Średnica 65mm
Długość 3m
Oslonka_65_3m
Opis
- Masa całkowita produktu
- 0,1 kg